8 feb. 2011

Ponta, pe ziare.com. Atac dur la Voiculescu

- "Consider ca Dan Voiculescu e singura vulnerabilitate reala a aliantei si sper sa auda si sa inteleaga asta si Dan Voiculescu"
- "Ma delimitez TOTAL de declaratiile de ieri ale lui Dan Voiculescu"
- "Relatia mea cu Dan Voiculescu este foarte departe de a fi buna"

Ziare.com

6 comentarii:

Marieta spunea...

L-au cam scărmănat la Sinteza de dumnică seara. El a zis ceva de "dulce" de UNPR, Gabi Firea Pandele s-a simţit lezată în familie şi a pus tunurile pe el. http://www.evz.ro/detalii/stiri/ordinul-lui-voiculescu-gabriela-fii-rea-cu-ponta-920583.html

radu spunea...

Hm. Sa fie oare Firea unealta lui Voiculescu sau coada lui Basescu (prin subordonatul santajabil Pandele)? Chelul e periculos, si-a bagat coada si intre fratii orban (Ludovic si Leonard).
Oricum ar fi, frecusul asta intern nu-mi miroase-a bine, chiar daca Voiculescu e un fel de moartea pasiunii pt. orice votant. Omul are un numar de parlamentari si un trust cu care poate sa traficheze multe, inclusiv viitorul USL si relativa paritate pe liste a liberalilor.

Anonim spunea...

Ce-i drept Ponta a cam avut o atitudine ezitanta la emisiunea lui Gadea.Stiu ca Razvan Teodorescu l-a intrebat de doua ori daca, odata ajuns la putere ii va pedepsi pe cei ce vor incerca sa fraudeze alegerile parlamentare iar el n-a putut sa dea un raspuns concret.Ba mai mult,a inceput sa bata campii in legatura cu acea problema.N-am vazut in vorbele lui aceeasi hotarare de a se lupta cu Base pe care am vazut-o la Crin.Crin a raspuns la obiect la toate intrebarile fara sa ezite si fara sa bata campii.Aceasta atitudine ezitanta pe care o are Ponta pe mine personal ma ingrijoreaza.

radu spunea...

Ponta e prea gugustiuc pentru o palarie atat de mare ca PSD-ul. N-are stofa de lider, e nesigur pe el si trebuie dus de manutza, de-asta pluseaza cocoseste cand nu trebuie. E posibil sa fi raspuns aiurea la o provocare. Crin a dominat de departe intalnirea, cu Ponta alaturi are toate sansele sa creasca, fie si numai prin comparatie.
Cred ca batranul Iliescu abia asteapta sa recastige Oprescu alegerile la Primarie ca sa-l reprimeasca lider in PSD si sa-l usuiasca pe The Little Victor.
Ma intreb care va fi solutia de rezerva a USL in cazul in care Crin nu performeaza suficient pana in 2014.
Eu sper sa performeze, dintre cei trei lideri de partid din USL e singurul care are stofa. Totul e sa stie sa-si joace sansa. PNL va trebui sa preia efectiv rolul de varf de lance al USL si sa traga dupa el masinaria greoaie, imbatranita a PSD.

Vlad Cel Groaznic spunea...

Ba, nici nu s-au unit bine si au inceput cu cacaturile?! Ce-i in capul astora, ma?!

Ba, tampitilor, la Cotroceni e un chirias nedemn care ne impileaza, nu la Antena3!

La Antena3 e doar Gabita Strambeanu Stirea, olita lu' Pandele, si asta o sa zboare in curand, iar cei care-i iau apararea se vor trezi in fata unui nou caz gen Cristoiu-Coroiu!

Anonim spunea...

ponta are dreptate...
pentru ca baletul pee gheata "Spargatorul de Nutzi" sa nu fie un succes rasunator, nu trebuie decat ca o balerina stirba si cu bube in cap precum Voiculescu, sa pretinda rolul principal...

Ba'secu, care in viata lui n-a facut nimic bun (pentru cei ce nu fac parte din clica lui, desigur) a folosit cu succes monstruos (!) strategia de a arata "CE URATI SUNT ALTII", deturnand astfel atentia de la "aura" noroioasa care il inconjoara. Sigur, n-o sa obtina aceleasi rezultate ca si in trecut, insa prezenta in prim plan a lui Voiculescu, ii va da hotzului de vapoare si voturi ocazia de a ciunti cateva procente cuvenite USL.
De ce sa se intample asta? Numai pentru ca Voiculescu vrea sa fie vedeta? Cineva trebuia sa-i spuna asta.. iar ceilalti actori implicati trebuie sa-i repete- pana pricepe!