6 mar. 2011

Va recomand doua articole...

1. Despre cenzorul comunist Cristian Preda. - Militia Spirituala

"Printre cei care au participat la conferinţa (nota: UASCR) din 12-13 februarie 1988 s-au numărat o serie de personaje publice post-decembriste cum ar fi: Mariana Diaconescu – secretar al Consiliului UASCR (soţia senatorului UNPR, Cristian Diaconescu, şi preşedintă a EXIMBANK între 2001 – 2004), Ioan Rus – asistent universitar la Facultatea de mecanică din Cluj – Napoca şi preşedinte al Consiliului UASC din Centrul universitar Cluj – Napoca (ministru al Administraţiei şi Internelor între 2001 – 2004), Ani Matei – preşedinte al Consiliului UASCR (subsecretar de stat în MAI între 2003 – 2005) şi Cristian Preda – membru în Comisia de Cenzori a UASCR (actualmente europarlamentar PD-L).

Conform unui tabel nominal întocmit de Uniunea Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din Centrul universitar Cluj – Napoca, Centrul universitar Cluj – Napoca a trimis la această conferinţă o delegaţie formată din 52 de persoane. Printre acestea s-au aflat Emil I. Boc – vicepreşedinte al Consiliului UASC din Universitatea „Babeş – Bolyai” din Cluj-Napoca şi Ioan Rus – preşedinte al Consiliului UASC din Centrul universitar Cluj – Napoca. Din pacate, George Maior, fostul senator PSD n-a prins lista scurtă a delegaţiei pentru Bucureşti, dar peste ani va fi recompensat cu funcţia de şef al Serviciului Român de Informaţii (prietenii ştiu de ce)."


2. Despre legatura de rudenie dintre Catalin Predoiu si Elena Udrea. - Puterea


"Ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, şi cel al dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, sunt rude. Gradul lor de rudenie a fost dezvăluit pentru ziarul “Puterea” de o mătuşă comună a celor doi, care locuieşte în comuna Costeşti, sat Pietrosu din judeţul Buzău, localitatea natală a celor doi membri ai cabinetului Emil Boc. În timp ce Cătălin Predoiu neagă că ar fi ştiut acest lucru, Elena Udrea confirmă că există posibilitatea ca această informaţie să fie reală. Pe de o parte, pentru că în familia Udrea s-a discutat despre acest lucru şi, pe de altă parte, pentru că însuşi ministrul Predoiu i-ar fi sugerat existenţa relaţiei de rudenie după ce a fost instaurat Cabinetul Boc, în decembrie 2008."


Ce-mi place cum ies la lumina legaturile dintre mafiotii de la putere.

5 comentarii:

radu spunea...

Superb! Ce bine se vede ca mironositele cu certificat de virginitate morala de la politie sunt in realiate niste japite care ne tin predici direct din cocina, dupa ce au trista la un campionat de barbut cu nashul mare!
Partners in crime de cand era lupul catel! Cum era aia cucumetria bai, deontologii lui Peste?

Matilda spunea...

Oare cîte "surprize" ne mai aşteaptă ? Dacă sapi numai puţin în trecutul lor, dai de rahat ! :(

Lilick Auftakt spunea...

Da, Radu, Matilda. Priviti ce increngaturi, ce retele nevazute, dar banuite. PDL-ul e tot facut din rahat.

ADRIAN spunea...

la ultima sa postare de pe blog, dl Preda incearca sa scoata castanele din foc pentru "popularul" Basescu care ar trebui sa stea in banca sa apolitica si nu sa se dea hutza pe la Helsinki cu sefii partidelor populare in locul lui Bok.
Hai ca e amuzat cum @Bibliotecarul, acut ca intotdeauna, l-a inghesuit in corzi in asa fel incat dl Preda n-a putu scoate decat un clasic "sa nu fim ridicoli!" :))

Lilick Auftakt spunea...

Da, @Adrian, tocmai am citit si am ras. :))