6 mai 2011

Sambata, la ora 15:00, la Arcul de Triumf

Sambata, 7 mai, la ora 15:00, toti cei care vor sa participe la marsul de protest impotriva Guvernului, sa se alature liberalilor la Arcul de Triumf. De acolo se va pleca spre Piata Victoriei. Va asteptam. Despre Conferinta de alegeri a TNL, care va incepe la ora 10:00, aveti detalii pe blogul lui Alex Marin.

5 comentarii:

Micawber spunea...

Nu cumva genul acesta de actiuni, pompos intitulate, dar probabil insuficient pregatite, fac mai mult rau decat bine? Nu de alta, dar nu prea cred ca stie multa lume despre manifestatia asta, asa ca participarea va fi probabil extrem de mica. Nu ca in alte conditii ar fi venit multa lume, dar ma rog. Pana acum opozitia n-a dat dovada de prea multa coerenta si spirit organizatoric, ce ne face sa credem ca maine va fi mai bine?

Riscul e ca prin esecul unor asemenea manifestari sa se dea apa la moara propagandei PD, basca sa creasca si mai mult defetismul national (pe care actualele conditii l-au adus la un minim record pentru perioada post-revolutionara).

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber, nu. Te contrazic de data asta. Actiunea a fost foarte bine pregatita de liberali. E un miting al TNL. Poate sa nu stie foarte multa lume, dar stiu toti liberalii. Nu e un miting al opozitiei, dar oricine se poate alatura, azi, de la ora trei.

ADRIAN spunea...

Nefiind liberal cu acte nici eu n-am stiut drept care azi la ora aia fac poze si masuratori la casa pe care o am de relevat profitand ca nu ploua si nu e soare arzator ...
Va doresc sa aveti o atmosfera placuta si ca mesajul sa aiba impact!

Micawber spunea...

@ Lilick

Tocmai asta era problema, ca nu stie foarte multa lume. Atata vreme cat manifestatia e perceputa drept o simpla actiune de partid (si, sa recunoastem, PNL nu are nici pe departe forta organizatorica a PD sau macar a PSD) ea nu are cum sa se bucure de succes. As fi ultimul om care sa-si doreasca esecul unor asemenea manifestari, motiv pentru care imi si permit sa spun lucruri mai putin placute.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, da, a fost foarte frumos. :)

@Micawber, pai da. Era o actiune de partid. Initiata de TNL. Dar au fost mai multe persoane decat la ultimul miting organizat de sindicate.