13 oct. 2011

Umflati cu mustar de la prima intalnire! :))

La "Preoteasa":

„Văd bobul de muştar care creşte", le-a spus Mihail Neamţu celor în jur de 100 de simpatizanţi ai proiectului său „Noua Republică", zis şi „Albă ca Zăpada". - Adevarul

Poate va intrebati de unde pana unde... mustarul. Iata:

"Consumul de muştar face să crescă masa musculară, arată un studiu realizat de cercetătorii americani de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord. Studiul lor a pus în evidenţă un compus special care se găseşte în muştar şi în câteva alte plante. Compusul a fost testat în laborator pe şobolani şi s-a descoperit că are efecte asemănătoare steroizilor anabolizanţi." - Jurnalul

Americanu' face asadar testul pe sobolani. Neamtu... pe piticii lui Lazaroiu. :))

11 comentarii:

Micawber spunea...

Probabil nefericitul isi aminteste de vremurile popesti, caci trimiterea par sa fie la parabola biblica cu bobul de mustar. Oricum, gura pacatosului adevar graieste, caci pentru atragerea prostimii o sa trebuiasca sa dea si ceva mezelic, asa ca mustarul o sa se dovedeasca foarte valoros :)

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber,

Sigur, sigur. :)) In orice forma: spirituala, pe mezel, oral sau injectabil... mustarul le prinde bine.

acuvio spunea...

Cred că au amestecat poveştile, eu nu am auzit de “Alba ca zăpada şi bobul de muştar”, dar dacă domnul Radu Moraru este acolo… :)

Popateapa spunea...

Știi ca muștarul semănat pe locurile cu pir mult face ca aceasta buruiana s[ dispară?
http://popateapa.wordpress.com/2011/10/14/cine-este-vinovat-pentru-ce-a-facut-tanarul-bulgar-slav-jecev/

Dorin spunea...

Citatul cu bobul de mustar e in mod cert de sorginte biblica, dar probabil le va prinde bine si la digestia noii republicute. Nu stiu altii cum sunt, mie insa nu-mi plac micii fara mustar. Probabil vor continua cu niste hamei, stiut fiind ca nimic nu atrage mai abitir poporul decat berea gratis!

Mos Darie spunea...

Intre american si Neamtu este sigur o diferenta. Nu percep insa diferenta intre sobolani si adeptii Miscarii...Ma ajutati?

Arogantu' spunea...

Ironie nimicitoare a lui Antonescu:

"Oamenii aceștia de la putere sau de pe lângă putere sunt așa de disperați de propriul lor cal ca să spun așa, cal de cursă vreau să zic, încât își fac iluzii că oriunde există o mulțime de pitici apare și Alba ca Zăpada. Nu, nu sunt decât piticii, asta este evident."

http://yellowgondolin.wordpress.com/2011/10/14/transcrierea-discursului-presedintelui-pnl-crin-antonescu-sustinut-cu-ocazia-reuniunii-ligii-alesilor-locali-ai-pnl-14-octombrie-2011/

radu spunea...

Eu vad cum le sare mustarul bashistilor speriati ca or sa piarda alegerile si papica.
Mai mancati rahat si fara mustar, oranjgutanilor!

Lilick Auftakt spunea...

:))))))

Rasputin spunea...

Cresc muschii sau scade capul???

Lilick Auftakt spunea...

Si una si alta. Obligatoriu!!!