5 ian. 2012

Baconschi si noua lui simpatie...

‎"Deşi m-a întristat mina posomorâtă a domnului Geoană, m-a bucurat convertirea sa la o viziune creştină asupra politicii. Dacă nu a reuşit să transforme vechiul PCR într-un partid social-democrat modern, domnul Geoană pare acum decis să îşi răscumpere vina înfiinţând un partid social-creştin. E oricum un pas înainte şi totodată un pas înspre dreapta. Trebuie să mărturisesc că mă încearcă o anumită simpatie faţă de schimbarea la faţă şi la valori a domnului Geoană"
TEODOR BACONCSHI

9 comentarii:

radu spunea...

Hehe, incearca si ei sa creeze o stanga-surogat, ca sa mai ciuguleasca de la PSD si sa incropeasca o majoritate la limita in cominatii cu UNPR, PPDD si UDMR. Vom vedea daca tine. basecu va fi tot mai slab dupa noiembrie 2012.
dar USL trebuie sa-si schimbe strategia, altfel va fi rau.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, poate o sa te mire ce iti spun, dar PSD are deja cea mai crestina viziune asupra politicii. Sau, mai exact spus, un electorat (sa-i zicem "iubitor de moaste", nu neaparat in sensul rau) care cere mesaje crestine. De cand cu alianta asta, USL, am stat sa ii observ mai bine pe pesedisti, cum nu uita sa pomeneasca niciun sfant, cum isi incheie discursurile cu "Dumnezeu sa ne-ajute", cum apar ca cei mai eurosceptici politicieni si altele... Iar in PE sunt singurii care lipsesc la voturile pe teme anti-crestine. Geoana e posibil sa fi sesizat demult acest aspect (de cand statea la usa lui Ion Diaconescu si se lauda ca e crestin-democrat de cand se stie, hehe) si sa incerce un plan prin care sa atraga acest electorat. Nu va reusi, insa e bine sa observam aceste mesaje de... prietenie.

radu spunea...

De-aia e atat de "popular" bacon sky, ca e crestin?!
Sa fim seriosi, la cate partide impopulare pe care scria crestin am avut... ehehe!
Ma astept sa-l vad pe Mishu Neamtzu cum fraternizeaza cu Mirciulica Geoana in numele ideii crestine si cum se reped sa pupe moastele lui basecu.
Care electorat? Poate spera si el sa ciupeasca 1-2 procente de la USL. Eu m-as bucura sa ciupeasca de la PP-DD, adica sa ciuguleasca de-acolo un pic Geonel, un pic Vadimica (ala cu cina crestina).

acuvio spunea...

Din păcate dl Geoană crede că ne-a făcut mult bine până acum şi vrea în continuare să ne ajute :)
Să sperăm că va primi în final un elegant "ignore".

Lilick Auftakt spunea...

Pe Geoana macar il cunoaste lumea de Prostanac. Pe Baconsky cica nu-l stiu nici 5%, si aia care il stiu ii sunt majoritatea nefavorabili. :)) Doar ne amuzam...

Lilick Auftakt spunea...

Nu sunt importanti @acuvio. Doar ne amuzam cat sunt de disperati... Geoana era comunist in 2009, acum e de dreapta, e crestin.

ADRIAN spunea...

Sigur nu e vreo greseala? Adica as fi crezut ca o miscare social-cretina ...

Lilick Auftakt spunea...

Sau prostanac-cretina. :))))

transildania spunea...

Foarte tare! Nu mi-as fi imaginat asa ceva, cu toate ca experienta arata ca mai ales in cazul portocaliilor nu exista nicio limita a imaginatiei pentru ipocrizia si oportunismuld e care sunt in stare.
Ia sa cautam citatele lui bakonsky, basescu, boc, a armatei portocalii din media, despre geoana din toamna lui 2009 :)))