30 ian. 2012

Va simtiti bine pe la noi, domnilor?

In timp ce Gitenstein nu scapa niciun piscot la vreo receptie portocalie prin Romania, Franks isi rupe pantofii la hore cu basistii.

3 comentarii:

neacsu spunea...

parca mai ieri il trimitea la plimbare pe ziaristul deghizat in cersetor... vorba aia, cine sta cu porcii... sau cum era?

Lilick Auftakt spunea...

Da, ai dreptate. Totusi Franks a venit direct porc. Nu cred ca i-a fost greu deloc sa intre in mocirla.

radu spunea...

Astea sunt atitudini de colonist care vine pe plantatia de bumbac sa inspecteze maselele sclavilor.
Bine-a zis cine-a zis ca USL trebuie sa faca plangare la madam Lagarde cu privire la ce face colonistu cu fatza de pork ca sa-si asigure fidelitatea creditorilor din Ro.
Probabil ca la tzari de slugi ca Ro sunt trimisi porci ca Franks, ca doar n-o sa-l trimita in Ungaria sa joace ceardasul cu Orban Viktor.
Cat despre cinismul de pork al lui Ghitanstain-F16, asta-i viata cand ai in fruntea statului agenti de influenta ai siaei ca basecu! Basistii nu-s in stare sa atraga si ei niste investitii americane ca lumea, dar sunt in stare sa execute in masa toti bugetarii, numai ca sa arate ca s-au facut de dreapta. Parteneriatul stategic Licurici-FMI-basecu seamana ca doua picaturi de apa cu cel dintre basecu si bok. Sefu ordona, sluga se executa.
Auzi, cica sa zicem mersi ca nu ne-mpusca de pe acoperisuri ca-n Siria! Bine ca nu l-a luat gura pe dinainte pe Marcu si n-a zis nimic de Ahmadinejad.