12 mar. 2012

"Liga pentru presedinte"

Pot sa va arat astazi, fotografiata chiar de mine, una dintre masinutele cu care sunt adusi aplaudacii in balcoanele din Parlament, de cate ori e nevoie. "Liga pentru presedinte" e responsabila, alaturi de PDL, pentru umplerea pana la refuz a lojelor, ca nu cumva sa patrunda si opozanti ai lui Traian Basescu in sala de plen. Ce ati face daca ati vedea o masina de genul asta prin oras? Au tupeu, nu?

19 comentarii:

Anonim spunea...

Aici este vorba de membri PDL din Galati, care sunt condusi de Mircea Toader.

Au mai fost in Parlament. http://www.pesurse.ro/#/2010/10/27/liga-pentru-preedinte-.html

http://galateni.net/forum/topic/13662-liga-pentru-presedinte-galati-sustine-ca-are-24000-de-membri/

Lilick Auftakt spunea...

Da, ii stiu, ne-am intalnit de mai multe ori cu ei in Parlament. Ei aveau rezervate cate 70-80 de locuri, noi maxim 10, in zilele bune.

Rational Idealist spunea...

Nu cumva exista o lege care interzice asociatiilor, ONG-urilor, partidelor s.a.m.d. sa se foloseasca de simbolurile nationale?

Lilick Auftakt spunea...

Nu stiu, Rational Idealist...

Mihai spunea...

Scuze! Am intrat din greseala! Credeam ca Liga lu' Mitica vrea sa il ajute pe Presedintele Mircea Sandu. Dintr-un comentariu, inteleg ca e ceva cu Mircea, dar Toader. Pe astia nu-i cunosc. Nu este asa ca nici voi nu ati fi vrut sa ii fi cunoscut?

Lilick Auftakt spunea...

Sunt amuzanti si mereu au probleme: ba ca nu li s-a dat si gustarea promisa, ba ca unii au luat 50 de lei de caciula si altii doar cate o ciocolata Milka. Atatea probleme si totusi il aplauda. :P

Anonim spunea...

In primul rind soferul ar trebui amendat pentru ca obtureaza luneta
masinii.

radu spunea...

Ei, @Lilick, cand iubirea si credinta in presedinte-s mari, ce mai conteaza ca nu primesti o ciocolatica, acolo. Carai putin si-ti trece. Pai cu cine-ai vrea sa tina si ei, cu comunistii lui Iliescu si Felix? Nu, tin cu omul puternic si drept care-i apara de rusi! :)

niku_elektriku spunea...

@lilick

or fi aia pe care'i transporta mafometani din "liga lu' nea mirciulica", care se bucura la o ciocolata, da' "mijlocu' fix" mobil, adica avtomobil, cu care'i transporta s'ar putea sa fie de la "organe" (cine stie ce organe), asa ca n'ar prea fi indicat sa atentatzi la integritatea lui...

ADRIAN spunea...

Eu cred ca au un sponsor la o vulcanizare ca nu pot sa-mi explic cum poate sa stea cu cauciucurile intacte mai mult de cateva zile ...

Shadow spunea...

@lilick

mie imi este mila de ei.
Sincer.

daca ajungi sa "labele poc" pt o ciocolata, o apa minerala sau 50 de lei stai rau.

Valentin Berceanu spunea...

O piatra-n geam, un cui in cauciuc... Chestii d-astea, simple, de Bucuresti.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, da, incredibil! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, specia asta portocalie e specie de milogi si fomisti de sus si pana jos. De la sinecuri, sponsorizari, piscoturi si pana la peste stricat si galeti.

Lilick Auftakt spunea...

Valentin, :))

Shadow spunea...

@Lilick

La segmentul asta de electorat va trebui sa lucreze liberalii in viitor cand si daca vor ajunge la guvernare. Trebuie lasati cat mai putini oameni sa ajunga la astfel de "prostitutie" pe motiv de "lipsuri". Nu ma refer ca trebuie sa li se "dea", trebuie invatati insa sa se ajute singuri, sa creeze si ei ca sunt parte a "cetatii" sa nu mai "astepte" si sa-si puna iluziile in politica de genul celei actuale.

Treaba grea insa nu imposibila.

Organizare nunti spunea...

Uite, vezi, de asta e aglomeratie pe strazi, ca sunt prea multe masini "ale firmelor" in circulatie :))

Alina Gorghiu spunea...

:-) Dovada maxima de curaj. Nu credeti?

Lilick Auftakt spunea...

Da, dovada de curaj, mai ales ca se afla si in Bucuresti. :)