15 apr. 2012

1992 - Paste cu Regele

Se implinesc curand 20 de ani de la revenirea M.S.Regelui Mihai în Romania, după 45 de ani de la alungarea din tara de catre regimul comunist.

8 comentarii:

Ana Maria spunea...

Superba postare! Bravo!

Lilick Auftakt spunea...

Si eu ma bucur. Filmuletul e un cadou de Paste de la doamna Marilena Rotaru.

Lilick Auftakt spunea...

...Careia ii multumim. :)

atreides spunea...

Hristos a-nviat! Paste Fericit!

Lilick Auftakt spunea...

Adevarat a Inviat!

ADRIAN spunea...

Cu ecumenice indoieli in legatura cu intoarcerile de la groapa imi face totusi placere sa-ti doresc cele mai bune lucruri in acest sezon cand cu totii ar trebui sa inflorim si sa revenim la viata.
De aceea nici n-am sa ma uit la filmuletul asta, pe care prefer sa il port in memorie. Nu de alta dar pentru ca-mi va da din nou o stare proasta prin dovada ca am pierdut 20 de ani de viata ce ar fi putut sa fie una normala. Pentru ca imi spune clar ca de fapt avem ceea ce meritam pentru ca suntem o natie ratata din motivul sintetizat de Caragiale. Adica o sotzietate fara printzipuri va sa zica ca nu le are si se vede asta pana si intre "cei buni". Imi pare sincer rau ca nu-l meritam pe Regele Mihai ...

Lilick Auftakt spunea...

Iti da o stare de vina, Adrian. O vina ce isi gaseste repede justificare intr-o vina colectiva. Si eu iti doresc toate cele bune, Adrian. Inflorim continuu spiritual, prin speranta.

Anonim spunea...

Are dreptate Adrian, parca suntem blestemati sa ne ratam sansele si sa ramanem pe veci „o sotietate fara printipuri...”