4 mai 2012

Cum l-am speriat azi pe Cristian Preda


Impreuna cu Bogdan Duca, Elfy, Dan (Zeus) si Toma Roman Jr, am impartit astazi prin centru flyere pentru evenimentul din 10 Mai. Le purtam in niste ghiozdane galbene, branduite cu sigla USL. Asta gasisem la indemana... La un moment dat trece pe langa noi, prin Rosetti, Cristi Preda. Usor grabit... Toma Roman i-a intins si lui un flyer pe care scria: "Salutam Independenta - La multi ani, Romania - 10 Mai". Nu stiu daca s-a uitat bine  la flyer sau la noi, insa a afisat o grimasa oribila, de ca si cum ii dadeam un rahat (scuze), a dat din mana a lehamite si a grabit pasul, disparand in multime. Probabil a crezut ca impartim materiale USL... A luat teapa si s-a facut de ras! Am apucat sa ii strig din urma: "Aveti ceva cu Independenta Romaniei, domnule Preda?" Sigur, nu am primit niciun raspuns.:)

12 comentarii:

cățelul alpha spunea...

Curajosul Preda e vocal doar la el pe blog, ori în interviuri cu întrebări ridicate la fileu. În restul cazurilor e regină, da' nu aia de la vămi. :)

Lilick Auftakt spunea...

A fost ridicol! :)

radu spunea...

Omul se straduieste pe zi ce trece sa devina mai ridicol si, culmea, chiar reuseste. Duoamne, ce face anturajul dintr-un om slab si vanitos! De cand l-a scos coana Nutzi la izircitz nu mai vrea nici sa auda de independenta!

Lilick Auftakt spunea...

Da, da. Hahaha! Nu vrea sa mai auda de independenta! :))

Lilick Auftakt spunea...

Dar erau zeci de oameni care primeau flyerele. Eu sper ca l-au vazut si altii cum s-a strambat. :))

Mihai spunea...

Va inselati! Nu l-ati speriat. Asa e de fel.

Anonim spunea...

Cereti prea mult de la un satanist !

Anonim spunea...

10 mai este Ziua Regelui, fiindca la 10 mai 1866 Regele Carol I a intrat in Bucuresti, fiind aclamat de populatie ca nou conducator.
9 mai este Ziua Independentei, fiindca la 9 mai 1877 Mihail Kogalniceanu a proclamat, de la tribuna forului legislativ, ruperea legaturilor cu Imperiul Otoman si existenta statului suveran si independent roman.
Daca ati tiparit flyere cu 10 mai - Ziua Independentei, ati comis o gafa destul de grava :-)

Cristian Preda spunea...

Hahaha!
E mai simplu decat credeti:
Ma grabeam foarte tare, pentru a ajunge la timp la ore. Nu imi place sa ajung in intarziere. Va poate confirma acest lucru fostul meu student Bogdan Duca, pe care nu l-am remarcat de altfel in grupul dvs., dar caruia va rog sa ii transmiteti salutari.
In plus, cum venisem pe jos de acasa, primisem deja acel flyer la colțul Caii Moșilor cu bd. Ferdinand. Luati in seama si faptul ca in noaptea precedenta calatorisem din Yemen acasa, fara a inchide un ochi. Incercati sa va imaginati cum reactionati in asemenea conditii cand cineva va ofera un flyer deja primit.

Lilick Auftakt spunea...

Bine, domnule Preda. Va credem si va iertam de data asta. Ferdinand cu Mosilor nu se intalnesc nicaieri, poate e vorba de Carol cu Mosilor. Insa... chiar nu stiu sa fi dat pe acolo cineva flyere. Ma rog, asta e. O sa ii transmit lui Bogdan. Se gandea ca daca il vedeti ii ziceti: " Asa ai ajuns? Sa imparti pe strada materiale USL?" Nu, nici gand. Era vorba de un eveniment al nostru, al bloggerilor liberali. Insa daca spuneti ca ati primit invitatia, ne-am bucura daca veniti...

Cristian Preda spunea...

Pe 10 mai sunt la Bruxelles până seara. Vă doresc succes!
PS E vorba - evident! - despre intersecția Carol cu Moșilor, iar flyerul l-am primit în fața chioșcului de ziare din stația RATB.

Lilick Auftakt spunea...

Domnule Preda, am aflat de la doamna Renatte Weber si de la Ramona Manescu ca sunteti pe 10 la Bruxelles. In caz ca pe data de 8 sunteti in tara, avem o masa rotunda, pe aceeasi tema, la Cafeneaua Liberala, la ora 18:00, cu invitati din toate partidele. Sunteti de asemenea invitat.