6 iul. 2012

De la mitingul de ieri...

In primul rand un colaj de poze, facute de mine si de Marius Ghilezan.



















Un text al lui Marius despre ce s-a intamplat:


"5 iulie 2012. Ora 18,30. Piaţa Universităţii. Ne întoarce de la mitingul "suspendaţilor". MRU urlă la 38 de grade Celsius. Autobuzele, cu motoarele turate, încing şi mai tare atmosfera de foc. Macovei uită de metafore. Trece la sudalme. Tineri cu tricouri cu zvastica tăiată, nu ştiu să ne spună ce reprezintă. Pe la 19,00. după o pauză de "livoluţie" la "Pescarul", reprezentanţii clubului bloggerilor liberali merg la fântână. Zeus arcuieşte vocea. Din mulţime sar trei pe el. Deşi are 1,90. Ştiam că Olimpul nu poate fi doborât. Un jandarm îl înhaţă de lângă mine. "Realitatea Tv" e pe urmele noastre. În paşi spre ţestoase. Zeus refuză intrarea în selecta panoplie a site-ului urcat în dubă. Au loc lungi negocieri. Zeus se trezeşte sancţionat cu avertisment pentru că a strigat JOS BĂSESCU! Jandarmul spune că a instigat. Noi, martorii, ştim că era la un pas să şi-o ia pe cocoaşă. Împreună cu fostul deputat PD, George Şerban, cerem să fim martori. Nimic. La cremenal. Monşer. Şi încă era cald. Ne-am răcorit cu simple strigări. Mereuiştii pleacă în autobuze. La Guvern, se adună papioane obosite. E caniculă în plină noapte. Preşedintele jucător încinge şi mai tare dogoarea." 


Si un filmulet: 





Cam asta a fost. Pe scurt. 

5 comentarii:

clerc spunea...

E nervosi basisti... si fara aer conditionat nervii se tin greu spre deloc. Zeus a avut noroc, daca era celalalt Zeus, al din deal, la miting, ala sigur ii frigea un cap din gura - vezi blbliografia din Cringasi, cu arabul buticar.
E de rau, frate!
Daca cu tot cu aparatul de partid jegurile oranj au mobilizat doar 2-3000 de oameni si doar pentru doua ore, cind situatia e naspa rau pentru ei, atunci nu-i vad bine! de fapt, nici nu vreau sa-i vad bine.
Si inca ceva: v-ati uitat cit de penibil de miscau mastodontii si menopauzatele isterice pdliste pe scena? Pareau entitati pierdute in spatiu, cu miscari antigravitationale dezlinate. Toti erau insa ultra orgasmati, iar seful de ceremonii, TRU, nu-si mai incapea in piele cind trecea mai departe microfonul.
Eu cred ca imbecilii astia de "telectuali" au ramas cu frustrarea ca s-a dus Cenaclul Flacara si ei n-au putut sa se produca, ca pe iei nu i-a futut Paunescu sau nu i-a transformat in lachei, asa ca traiesc peste ani si cu alt stapin, mai bogat decit bardul Bircii, aceasta "fericire".
Oricum sint derizorii, astia n-ar excita nici un necrofil disperat sa treaca la actiune...

RRRR spunea...

Daca aveti rabdare va recomand sa cititi, e un pic mai lung articolul:
http://donquijote-cronicarul.blogspot.ro/2012/07/romania-la-apogeul-crizei-de-identitate.html

Shadow spunea...

Va pupa tata Lilick.

Tare Zeus-ul nostru :-). A vorbit foarte politicos in timp ce "doamna" era in furie :-). Politaiul nici nu mai conteaza, ca acolo se cer "muschi" nu creier

Lilick Auftakt spunea...

@Clerc, i-au plictisit pe oameni. La ora 19 deja plecau de la mitingul lor in valuri, desi aveau autorizatie pana la 21:30.

@Shadow, "doamna" era sotia unui agresor si incerca sa explice ce l-a enervat pe sot de a recurs la pumn. Cica Zeus, cand a strigat Jos Basescu, a ridicat degetele. Ei au crezut ca le ridica lor si de aia Zeus ii intreaba daca se cred Basescu. :))

Shadow spunea...

@Lilick

of Doamne sa trebuiasca sa te apere nevasta cand tu ai inceput o bataie masoara atat de bine caracterul pdlist si prezidential.
Imi aminteste cum basecu l-a lovit pe "nenea" de la Vila Scriitorilor ca vorba aia il apara spp-ul. Binenteles atunci doamna care era sotia victimei nu a fost considerata pe post de "proba" pt ca nu-i asa era "sotie".

M-am saturat de basescu si de pdlicii lui, m-am saturat de eurodeputatii pdlaci specialisti doar in manipulari. Romania nu mai are nevoie de asa tembelism ca are pb mult mai grave de indreptat.

Atentie insa dupa suspendare ca usl sa nu incalece complet institutiile statului. Acestea trebuie deschise si sper sa aflu ca se schimba legile care sa nu mai permita nici in justitie si nici in astfel de posturi numirile politice si cele de membri sau fosti membri de partid.