19 iul. 2012

Like si te-a arestat! :))

Se stie ca Sebastian Lazaroiu e nebun. O spun prin spate chiar si pedelistii, i-am auzit cu urechile mele. Totusi, sa insinuezi ca lumea in Romania ar putea fi arestata pentru un like, si unii sa te si creada, e mult prea mult.

Cateva sute de pedelisti "curajosi" au dat like la aceasta postare, solidari cu Lazaroiu, pregatindu-si probabil bocceluta pentru puscarie. Vor mai avea de asteptat. Inca nu s-a inventat puscaria unde sunt incarcerati purtatorii de creier alb si neted. Exista poate doar una virtuala, in spatiul de socializare pe care il controleaza acest nebun.

4 comentarii:

radu spunea...

Cred ca de la prea multa onanie i se trage. Atatea fantezii erotice cu Alba-ca-Zapada l-au adus intr-un stadiu care depaseste posibilitatile de interventie ale oricarui psihanalist.

ADRIAN spunea...

Eu cred ca e o greseala de ortografie nevinovata. Ei, la PDL, nu sunt cu "like" ci cu "lick". Adica mai departe, in mod particular, nu s-ar referi la "ace" ci la "ass" ...

Micawber spunea...

Mai e si prost. Admitand ca s-ar face arestari pentru asa ceva, nu procuratura le-ar cere? Si doar se stie cine o controleaza, nu USL sau Antonescu :)

nostradamus spunea...

Il mai baga cineva in seama? Sau se baga singur! Asta nu stie pe ce lume traieste !