27 dec. 2013

You Movie - Concursul Național de Film de scurt metraj pentru liceeni

Știi povestea aceea frumoasă cu un tânăr pe care nu îl cunoștea nimeni și deodată a devenit o personalitate cunoscută pe plan internațional? Ți se poate întâmpla chiar ție, în anul care vine, în 2014, dacă ești elev de liceu și ai imaginație. Concursul Național de Film de scurt metraj You Movie, care se va lansa în luna ianuarie, se adresează tuturor celor 750.000 de elevi de liceu din România și, în mod special, celor care știu să viseze frumos și au curajul să-și transforme visele în realitate.  

Dacă ți-ai dorit vreodată să devii actor, regizor sau scenarist, dacă înveți în oricare dintre liceele României, dacă ai tu sau colegul tău un telefon smart, o cameră nu foarte sofisticată, o tabletă, sau orice alt gadget ce poate înregistra imagini video, apucă-te și filmează.  

Filmul de scurt metraj conceput de tine, singur, sau alături de prietenii tăi, te poate aduce pe băncile New York Film Academy. Și acesta nu e decât marele premiu! Zeci de alte premii își așteaptă câstigatorii în 2014 și sunt câte un pas înainte către împlinirea visului de a intra în lumea profesioniștilor filmului. Vei primi mesaje de încurajare de la actori români sau chiar de la Hollywood.  

Dacă ești părintele unui elev de liceu, încurajează-l. You Movie este o aplicație a teoriei inteligențelor multiple enunțate de Ph. D. Howard Gardner de la Harvard University. Un proiect în care eu și colegii mei de la Comisiile de Cultură, Educație și Culte din cadrul Inițiativei România Liberală credem, pe care îl sprijinim și promovăm. 

Niciun comentariu: